Dragi orădeni, am deschis înscrierile la a 6-a ediție Crosul Companiilor Oradea. 400 de kituri de concurs pot fi acum rezervate la una din cele două probe: individual sau echipe formate din 3 alergători. Echipele pot fi mixte sau feminine respectiv masculine.

Ca în fiecare an în kit-ul de concurs veți primi:

  • tricoul oficial al competiției, pe care urmează să vi-l dezvăluim. Acest tricou va putea fi personalizat pe mâneci sau pe spate cu logo-ul companiei pe care o reprezentați.
  • cip-ul de cronometrare (care va fi lipit pe spatele numărului de concurs)
  • numărul de concurs
  • medalia la sosire
  • acces la punctul de hidratare de la sosire

Vor fi premiați cei mai buni 3 timpi la cele două categorii și probe: induvidual și echipe /feminin, masculin, mixt precum și căpitanii celor 3 companii care vor înscrie cei mai mulți concurenți la curse.

Înscrierile vor fi deschise până pe 9 iunie, bineînțeles, în limita locurilor disponibile.  Vă recomandăm să formați echipele intern iar unul dintre colegi – căpitanul de echipă – să îi înscrie pe toți colegii la concurs, folosind formularul de aici.

Dacă aveți orice fel de neclarități legate de înscrieri sau aveți nevoie de alte informații administrative, vă rugăm să luați legătura cu noi la oradea (@) crosulcompaniilor.ro  sau la +40 730 091 232.

Așteptăm cu drag să ne revedem la Oradea!

Lasă un răspuns

19 − 17 =

Înscrie-te la newsletter